EXCURSIÓ A CAN RAURELL

El passat dia 17 de Juny el grup de les Tonyines: Gual, Graupera, Magda, Irene, Pedro i Javi van anar d’excursió a Can Raurell, una Aula d’Entorn Rural, situada a Gaserans prop d’Hostalric.

Allà vam veure un munt d’animals tant del país com de l’estranger i vam tenir l’oportunitat de dona’ls-hi menjar i, alguns fins i tot, tocar-los: estruços, emurs, cèrvols, porcs senglars, porcs vietnamites, perdius, guineus, oques, tortugues d’aigua i de terra, cavalls, etc.

També vam fer un taller de coneixement dels diferents tipus d’ous que fan els estruços i com es diferencien de la resta d’aus com ara de l’emur. Vam jugar a un joc de mémori per veure si realment havíem assimilat els diferents tipus d’animals que al llarg del matí vam veure. Ens van fer un passeig amb carro i alguns com, Magda i Gual, van poder-lo conduir.

Vam dinar sota un porxo enorme on s’estava molt fresc i tranquil.

Havent dinat vam anar a buscar flors i fulles del bosc per després posar-les a secar en unes premses que la monitora de l’aula ens va regalar. La monitora ens va regalar fulles de bosc ja plastificades per després al nostre taller fer-nos un collaret. També trossos de closca d’emur i estruç per fer el mateix i un cavall decorat amb trossos de pedra de colors com a record d’aquest dia.

Aquest dia ens va acompanyar en Peter, un dels voluntaris de la llar El Rusc. Plegats ens ho vam passar d’allò més bé. Vam fer un nou amic, és un poltre que es diu Pedaç i aquest dia va estar molt juganer amb nosaltres i ens perseguia per tot arreu!!!

Animem als nostres companys a que també fassin una sortida com aquesta. Els agradarà molt. Donem gràcies a les monitores que aquest dia ens van fer els tallers perquè vam ser molt amables i simpàtiques amb nosaltres.

Entrades relacionades

Translate »