Rusc Girona a punt de ser una realitat

Iniciem el nou repte Rusc Girona

El projecte de vida comunitària d’El Rusc “QUI TÉ LES CLAUS DE CASA?” està a punt de veure la llum a la ciutat de Girona.
Fem un pas endavant en el servei de llar residència amb la creació de 3 noves llars amb un màxim de 5 persones acollides a cadascuna. 15 places noves que donen resposta, en part, a la manca de places residencials a Catalunya.
Preveiem l’obertura de la primera de les 3 llars aquest proper mes de desembre, per començar així, aquesta nova aventura.
COL·LABORA

En els darrers anys s’ha posat de manifest un canvi en els diferents sectors del món social i sanitari  per tal de cercar solucions amb les quals la persona amb discapacitat pugui decidir i cercar models de suport on tenir una vida més independent i comunitària.

Aquesta mirada  encaixa amb el nostre model de vida comunitària i amb la nostra experiència. Creiem que les persones amb discapacitat han de poder formar part de la comunitat que els envolta.

Per això, ens hem adherit al projecte MI CASA a través de Dincat i de Plena Inclusión, per formar part d’un gruix d’entitats que a Catalunya i a la resta de l’Estat ens identifiquem amb aquesta voluntat de canvi.

CONTACTE
projectegirona@elrusc.cat

Entrades relacionades

Translate »