COLÒNIES COMUNITÀRIES

Aquest estiu, abans d’acabar el taller, hem anat de colònies a Vilobí d’Onyar, a Can Solà del 16 al 19 de juliol. Aquest cop no hem anat gaire lluny i aixó ha permés que pugués pujar gent de visita.

Passant una estona davant de la casa.

Hem aprofitat els dies de calor a la piscina de la casa!

Gaudint de la piscina.
L’Anna i en Jordi.

També hem fet sortides, com per exemple al Convent de les Clarisses

El convent de les clarisses.

Ens van acollir molt bé, ens van ensenyar el seu obrador on fan el pa eucarístic i vam fer una petita pregària junts abans de prendre un refresc.
??

Ens ensenyen el “pa d’angel”que elaboren.

També vam anar a visitar la Fundació Mona. Vam fer la visita on ens van explicar com viuen els primats, com els acullen, etc…

Escoltant les explicacions a la Fundació Mona.

Vam visitar Vilobí d’Onyar i el Parc de Sant Salvador de Santa Coloma de Farners.

L’Enriqueta i a l’Antonia al Parc.

I a la casa, cada dia vam fer alguna activitat.
La primera nit una gimcana on participavem tots per grups. Havíem de passar una sèrie de proves pel voltant de la casa fins aconseguir un mapa que ens portava al tresor.

En Johnny després de pescar una poma
En Nieto passant amb l’ou i la cullera.

L’endemà a la tarda vam fer un taller de samarretes. Els que van voler van poder pintar-se una samarreta.

Algunes de les samarretes que vam pintar.

I a la nit “Cinema a la fresca”, vam veure Sopa de Ganso dels Germans Marx.

Cinema a la fresca!

El divendres la gent de la casa ens van preparar una gran festa!
Vam començar amb una desfilada de moda, després Eurovisión El Rusc i per acabar discoteca pels que van aguantar fins al final!

L’Anna a la desfilada.
Juanito de Huelva!
José Mª és Nino Bravo!
Ballant tots junts.
 UNA ABRAÇADA!!!
 

 Irene: En aquestes colònies m’ho vaig passar molt bé. Per mi varen ser tot un èxit. Tot el menjar de la casa de colònies estava boníssim. Em va agradar molt la festa de l’últim dia i sortir a prendre alguna cosa.

José Mª: Me lo he pasado muy bien. La película me gustó, me reí mucho…la piscina también. Comimos chocolate para merendar, estaba muy bueno. Los de la casa estaban haciendo un cabezudo muy grande. También comimos pizza casera. Vino Mn. Perich i Mn. Jaume a comer. Me lo he pasado bien!

Magda: Em va agradar molt la sortida que vam fer a Santa Coloma, la dasa em va agradar però em feia una mica de por la piscina. Em va venir a veure la meva tutora, la Laia amb la seva nena. També em va agradar molt el tracte amb la gent de la casa.

Manuel: Estaba con el Jorge, el Johnny y todos los chicos en la habitación. Me bañé en la piscina, fuimos a tomar algo con la Gemma. Me lo pasé bien. Me dolía la pierna de tanto bailar el dia de la fiesta! Vino mucha gente.

Enriqueta: Me gustó mucho estar con todo el grupo. El pueblo era muy guapo y los dueños de la casa estuvieron muy bien con nosotros. Un rato en la piscina, un rato paseando… muy tranquila con los monitores.

Entrades relacionades

Translate »