CANVIS AL TALLER

Comencem un altre curs i algunes coses canvien al taller.

La majoria d’activitats són les mateixes que l’any passat, però fem activitats noves com la bisuteria i hem hagut de suprimir altres com l’esport.

Però els canvis més importants fan referència als monitors.

El dia 12 va tornar la Erika després de la seva baixa de maternitat! i estarà amb el seu grup, els Tigres.

BENVINGUDA !!!


En Narro, la Erika i la Ivette

També volem enviar una abraçada ben forta a en Narro, el nostre gurú informàtic! que estarà un temps sense fer-nos les classes d’informàtica.

I de la Erika que torna, a la Mònica que aquest mateix dilluns ja ha agafat la baixa de maternitat. Li desitgem que acabi de passar un bon embaràs, que gaudeixi d’aquest temps i que descansi moltíssim fins que arribi en Daniel!

Ahir vam acomiadar-nos al migdia. Va portar una coca per acompanyar el café i li vam donar uns detalls.


La Mònica amb la coca que va portar


El marc de fotos que li vam fer al taller de feltre

I mentrestant, en Pep que ha estat tot aquest temps amb els Tigres, estarà amb el grup de les Tonyines durant la baixa de la Mònica.

En Pep amb els Tigres

Raquel: Erika benvinguda al taller, t’estava esperant, espero que t’ho passis bé amb nosaltres, recordo el dia que vam anar a acomiadar-nos ens ho vam passar pipa!. He estat molt bé amb en Pep, és un bon noi, fantàstic. La Mònica que està embaraçada ha d’estar a casa seva, que li surti bé i el cuidi molt.
Irene: Mònica espero que en Daniel neixi el millor possible. Erika et donem la benvinguda. Pep m’agrada que estiguis al meu taller.
Enriqueta: Mònica te echaré de menos, ya sabes que cuando vayas a tenerlo pensaré en ti. Erika, estic molt contenta que hagis vingut, recordo que vaig agafar en braços la nena quan era petita.
Antonia: Mònica yo también te echaré de menos y espero que te vaya muy bien el embarazo, que salga bien el niño y que lo cuides muy bien. Erika ya te estaba esperando. El Pep estará con el otro grupo, me gusta que esté porque es un buen monitor y muy amable.
Anna: Pep, m’ho he passat molt bé amb tu, recordo que vam anar a casa teva a esmorzar, vam menjar Donuts, galetes…i la Raquel café. També vam fer fotos tots junts. Et trobarem a faltar al nostre grup. Erika benvinguda un altre cop al taller! Mònica que et vagi bé l’embaraç, reposa molt i que surti bé el nen.

Entrades relacionades

2 comentaris

  • M'ha agradat molt les vostres paruales d'ànims, de recolzament…La veritat és que us trobo molt a faltar. Daniel i jo anem fent, tot i que els meus refredats em fan la vida impossible. Estem a la recta final!!! Desitjo que el meu grup s'ho estigui passant molt bé amb en Pep i aprenguin moltes coses. Un petó per tots!!!Mònica

  • Nois jo també estic molt contenta d'estar un altre cop, al taller, en el dia a dia, amb vosaltres. Sempre em pregunteu per la Ivette i pel Narro, sempre us enrecordeu i m'agrada molt.
    A mi també m'ha agradat que els tigres estiguessin amb en Pep.L'Antònia té raó, és un bon monitor i és molt amable.
    I Per la Mònica un petó ben fort.
    Erika

Translate »