SORTIDA FOTOGRÀFICA A BLANES

Últimament el regal estrella al Rusc són les càmeres digitals. Ja són molts els que en tenen una i cal aprendre el seu funcionament per treure-li profit. Així que des de l’activitat d’informàtica vam decidir fer unes quantes sessions de fotografia digital.

Hem aprés com s’ha d’utilitzar per tirar bones fotos i com s’emmagatzemen a l’ordinador. I un cop fetes les classes teòriques és l’hora de posar-ho en pràctica. Així que vam decidir fer una sortida al mercat de Blanes i cadascú amb la seva càmera va inmortalitzar tot allò que li va cridar l’atenció.

Aquí teniu una selecció de les millors fotos originals amb el nom de l’artista i de la seva obra:

Manuel: “Ous”

Manuel: “Pañuelos de mujer”


Magda: ” La roca”

Magda: ” Fruits”


José Mª: ” Para las chicas”

José Mª: ” Comida del mercado”

Jaume: “El barcu al mar”


Irene: “Pegadolces vermelles”

Irene: ” Pantalons texans”

Jordi Gual: ” Vestits de sevillana”

Jordi Gual: ” Cartera de butxaca”

Enriqueta: ” Mercadillo de Blanes”

I aquí teniu un muntatge fotogràfic de la sortida!

Jordi Gual: A mi no em costa fer fotos, és una càmera senzilla. Vam anar al mercat de Blanes i vam fer fotos a les parades. La dels vestits de sevillana és la que m’agrada més, la trobo fantàstica!

Manuel: Hicimos un montón de fotos en todas las paradas de bolsos, de música, zapatillas… Vino la Lucie con nosotros. A toda la gente le tirábamos fotos, pero les pedíamos permiso antes.

José Mª: Hice fotos a los pantalones, a las camisas, calzoncillos… Me gusta hacer fotos, tengo una cámara y me gusta hacerme fotos a mi mismo.

Irene: Vaig fer moltes fotos. Em va encantar la idea de sortir a fer fotos.

Enriqueta: Me gustó porque fuimos a pasear y iba preguntando a la gente si quería que le hiciera una foto. Hubo gente que dijo que no, que no le interesaba. Fotografié fruta, verdura, ropa…También en la playa, había una figurita que me llamó la atención.

Magda: Em va agradar perquè va ser una classe diferent. Va bé fer sortides així i entrenar una mica per fer fotos. El mercat era diferent al que veiem cada diumenge a Tordera. Haviem d’anar només al de la fruita i vam anar al de la roba també. Vam trobar molta gent que es volia fer fotos.

Jaume: A mi se’m van acabar les piles i no vaig poder fer gaires fotos però va ser un dia molt maco.

Entrades relacionades

2 comentaris

  • A mi m'agraden molt la primera, la quarta i la sisèna…

    Han quedat uns colors molt brillants i el contrast el trobo fantastic, tot i que la que te la palomera de fons tampoc te desperdici.
    Salut!

  • Quines fotos més boniques! sou uns artistes!!!!

Translate »