Assemblea de la Federació de l’Arca Internacional

Junts en el món

Això és el que viurem durant l’Assemblea de la Federació del 20 al 24 de juny.

Després d’uns anys en que han passat tantes coses bones però també coses dures ens juntem per compartir, decidir, escoltar, ballar, etc…

La Constitució Internacional de l’Arca estableix que cada cinc anys s’ha de celebrar una gran trobada de representants de totes les comunitats de la Federació. És el que es coneix com l’Assemblea de la Federació Internacional. Aquesta reunió té autoritat per adoptar decisions importants que afecten a tota la Federació. Per exemple, a l’Assemblea de la Federació Internacional de 2023, els delegats de les comunitats votaran el nou esborrany de la Carta.

Aquest any se celebrarà online, amb dos grans avantatges respecte al model presencial d’altres anys: en primer lloc significa que totes les comunitats tindran la possibilitat d’assistir a l’assemblea. I en segon lloc significa que tots els membres tindran l’oportunitat de participar-hi, no només els delegats, que tot i així jugaran un paper molt important.En el cas d’El Rusc, les nostres delegades són la María i la Erika. Estan treballant des de fa mesos juntament amb els delegats de les comunitats de Ciutat de Mèxic, Tegucigalpa a Hondures, la comunitat Il Chicco a Itàlia i la comunitat d’Argentina.

Retrobar-se amb nous amics i fer noves amistats sempre ha sigut part de la màgia de l’Arca. L’Assemblea és una nova oportinitat per les dues coses. 

Formem part d’una família més gran que s’extén a través d’aquest món divers.

Més informació

L’Arca Internacional ha creat un lloc web on s’hi pot trobar tota la informació sobre l’Assemblea: els butlletins mensuals, el programa i els delegats. A més d’una Galeria de Recursos on s’hi pot trobar els diferents materials que s’han treballat i que es votaran a l’Assemblea com la carta i el mandat, informes financers i altres recursos.

Clicant al següent enllaç hi podeu accedir: 

?? https://federationassembly-2023.larche.org/es/

Entrades relacionades

Translate »