ARREGLEM EL RUSC!!!

Segur que no hi ha entorn més bonic i adient per treballar i descansar que el Rusc, lloc on, gràcies a la seva natura i fauna ens ajuda a conviure molt millor i sobretot amb més pau. Però perquè el que ens envolta estigui en bones condicions i bonic, hem de fer millores i constantment hem de mantenir-ho. Per això, hi ha una persona que a partir d’ara ens ajudarà en aquest manteniment, una persona que ja forma part de la família del Rusc, per així poder entendre i mimar tot el que es necessita. Aquesta persona és en Patrici Cros, un monitor de la llar del Rusc, que és un professional de la jardineria des de fa molts anys.


Patrici Cros

Com a millores, el que ha començat a fer en Patrici és netejar i engalanar la part on ara és l’entrada de la casa, posant travesses de tren al voltant de la façana i ajardinant i arreglant tot el jardí. També ha comprat material nou com una taula de fusta, que presideix l’entrada i ens ajuda a fer els descansos amb més comoditat.
L’Enriqueta, en Jose Mª i l’Antonia amb la taula nova

La Júlia i l’Antònia en el procés d’ajardinament de la façana

La Juana, l’Enriqueta i en Jose Mª davant de la capella arreglada
Així que mica en mica, anirem fent del Rusc, una casa envejable, tot i que ja ho és.
COMENTARIS:
Magda Aranda.- En Patrici és un noi molt trempat i treballador. Li agrada la jardineria i estar amb nosaltres, com també li agraden molt els animals.
Irene.- Per en Patrici la jardineria és la seva passió, li encanta.
Jordi Gual.- M’agradaria veure-ho tot ja acabat, sóc un impacient.
Manuel.- Lo que está haciendo Patrici es muy bonito, con plantas i con todo.
Juanito.- Patrici está poniendo la casa bonita.
Gemma Barriga.- Me gusta mucho hacer el descanso con la mesa nueva.

Entrades relacionades

Translate »