AIXÒ SÍ QUE NO!

A les portes del 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, Famílies Dincat ha convocat una concentració el pròxim dimecres 25 de novembre a les 18:30h a la Plaça de Sant Jaume a Barcelona.

El lema de l’acció és “Esteu trepitjant els nostres drets. Això sí que no!” i vol tornar a fer visible i denunciar aquells greuges que continuen encallats i sense resoldre’s, que són urgents i que vulneren els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies. És el cas de les greus dificultats d’accés als serveis d’atenció diürna o habitatge i de les conseqüències que se’n deriven amb persones a casa o en un servei que no atén les seves necessitats; del col·lapse de la Llei de Dependència; de la nova ordre de copagament confiscadora i abusiva i dels topalls en la creació dels llocs de treballs que impedeixen la plena inclusió en el mercat laboral.

Famílies Dincat fa una crida perquè les persones amb discapacitat, les famílies, els professionals i les entitats se sumin a la reivindicació i per seguir reclamant els suports i els recursos que el col·lectiu necessita per a la seva autonomia, dignitat i qualitat de vida.

Els detalls de la concentració es poden anar seguint als canals de les xarxes socials de Dincat: Facebook i Twitter (@grupdincat i amb el hashtag #aixòsíqueno).

Entrades relacionades

Translate »