DIA SENSE PROBLEMES: BORSX (UCRAÏNA)

Els que seguiu el bloc sabreu que el Dia Sense Problemes és un dia on algún amic cuina per a tots!

Els cuiners: la Vika, en Johnny i la Rosa.

El 24 de febrer la Vika i en Johnny ens van fer un plat típic d’Ucraïna: una sopa anomenada Borsx:
Els ingredients són la remolatxa, patata, col, ceba, pastanaga i carn de vedella o de porc, entre d’altres. Se sol condimentar amb nata agra (smetana) i un toc de julivert.

La Vika tallant la remolatxa.
Borsx
Amb en Juanito preparant la nata agra i els postres.

En Jorge i la Mònica servint el Borsx.

A més de la sopa  vam menjar amanida, que ens va preparar la Rosa
Els postres els van fer la Vika i en Johnny i era un pastís de poma i crema.

Gràcies a tots dos per participar amb nosaltres d’aquests Dies Sense Problemes!!!


Irene: A mi em va agradar el postre. Era un pastís de poma i crema. Moltes gràcies a la Vika pel pastís que ens va fer de postre.

 

Anna: La sopa estava molt bona, vaig repetir, i de pastís també. Estava tan bo! Gràcies Vika. Li dono un 10! i també a en Johnny, que ho va fer molt bo.

 

Antonia: Me gustó más el postre. Gracias a la Vika y al Johnny.

 

Enriqueta: Vika te echaremos de menos. La sopa estuvo buena. Cuando quieras me gustaría que volvieras, nos lo hemos pasado bien en el piso. Íbamos a pasear por Tordera.