40 Aniversari El Rusc

Somriu amb El Rusc, fem 40 anys!

La Comunitat El Rusc comença a caminar oficialment el 1977 amb la rehabilitació de la Masia de Can Trompa a Tordera. Tot i això, els anys precedents són d’una gran importància per l’inici de la comunitat, que es fa realitat gràcies a l’empenta del Dr. Joan Pujol i la seva esposa Teresa Morell.

 

el rusc (13)Tenim moltes ganes de celebrar aquest aniversari amb els nostres familiars i amics, així que durant aquest any farem alguns actes en aquest sentit. Ja us podem avançar alguns actes que durem a terme aquest any:

PEREGRINATGE A MONTSERRAT

Serà el primer acte, el proper 18 d’abril. Juntament amb la Comunitat Els Avets de Moià i aprofitant la visita de la Comunitat de La Merci (França) passarem una jornada a Montserrat.

CONCERT GOSPEL VIU

El proper 16 de juliol, Gospel Viu! ens oferirà un concert solidari al Teatre Clavé de Tordera.

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA

Toni Pie ens regala una exposició de fotos del Rusc i les seves persones. Serà a la Biblioteca de Tordera.

FESTA D’ANIVERSARI

Coincidint amb la Festa de la Família de l’Arca, el 7 d’octubre, celebrarem els 40 anys del Rusc amb els nostres amics i familiars.

PARTIT DE BÀSQUET

En col·laboració amb l’Associació Kedem de Blanes celebrarem una jornada esportiva amb l’equip de Bàsquet a Tordera.

TROBADA D’ASSISTENTS

Volem celebrar els 40 anys amb les persones que han passat per aquí i han sigut importants en la vida de la comunitat, per això farem una trobada d’antics assistents al Rusc.

A més, aquest aniversari estarà present en totes les activitats que anem realitzant durant l’any a Tordera com la Fira del Ram, la diada de Sant Jordi, el Camp de Treball, la Setmana de la Discapacitat, etc…

Properament us anirem informant de les dates concretes i els espais on es realitzaran les activitats. Aprofitem per agrair a les institucions, entitats i persones que ens ajuden en aquest aniversari.

Recordeu que ens podeu seguir a través del programa de ràdio DIVERSONES, a Ràdio Tordera. I també a les xarxes amb els comptes de Facebook, Twitter i Instagram del Rusc i amb l’etiqueta #elrusc40anys

Per a més informació podeu trucar al 937642053 o escriure al correu direccio@elrusc.cat

Entrades relacionades

Translate »