VISITA CARMEN DE CAN PRAT

El dia 31 de gener vam tenir una visita molt especial al Rusc, va venir la nostra veïna, la Carmen de Can Prat. Feia molt de temps que no baixava i vam estar molt contents de rebre-la.

La Carmen havia vingut feia molt de temps i deia que El Rusc estava molt i molt canviat. Li vam ensenyar l’edifici nou, el que ella coneixia com el galliner, on també hi havien porcs i conills. També la casa i el taller.

Ens va explicar com era la casa (Can Trompa) abans de ser El Rusc. S’enrecordava molt bé de l’entrada de la casa, el que ara és el taller de ceràmica i de l’escala que pujava a dalt. I on ara és el menjador hi teníen les vaques.

Ens l’estimem molt perquè sempre ens rep molt bé i vam estar molt contents de que vingués a visitar-nos i ens expliqués tantes coses.

Enriqueta: Em va agradar molt la seva visita perquè feia temps que no venia. Ella també va estar contenta de veure’ns. Ho va trobar molt canviat i arreglat, la cuina i a baix.

Jaume: Jo pujava a vendre loteria a Can Prat i em quedava a veure una mica la tele amb ells.

Juana: Cuando era su cumpleaños nos invitaba a comer a su casa. Como yo ya no subo me hizo ilusión de verla.

Antonia: Hemos subido alguna vez con el Manuel, la Julia, la Gemma, el Jorge y alguna vez la Irene. Íbamos a visitar-la y hablábamos un rato con ella. Tiene pájaros, un loro, perros…muchos animales!

Entrades relacionades

Translate »