PROJECTE GALLINER

Al Rusc han tornat les gallines!!!

Dins de l’activitat del Taller de coneixement de l’entorn i de l’hort hem decidit tornar a engegar el projecte del galliner. Hem de dir que fa molts anys al Rusc ja hi havien gallines, a més d’ànecs, conills i porcs.
Aquest cop de moment ens conformem amb el galliner.

El pare d’en Pep Plademunt ens ha ajudat en aquest projecte. Hem arreglat una antiga caseta d’eines. L’hem netejat i l’hem desinfectat. Hem posat un filat, una porta, menjadores i tot el necessari perquè les gallines visquin bé. A més el vam pintar amb dibuixos nostres, tota la part de fora.

Divendres passat vam anar a buscar les gallines. Són gallines ponedores, en tenim 12 i de moment s’estan adaptant al nou espai. D’aquí 15 dies començaran a pondre i les podrem deixar anar per fora del galliner.

Cadascú de nosaltres tindrà una feina al galliner. S’ha de netejar, s’ha de donar menjar i beure a les gallines, s’han de treure els ous, etc…
Com que tot aixó val diners, hem decidit posar en marxa el projecte:
“APADRINA UNA GALLINA!”

Aquest projecte està obert a tothom. Qui vulgui podrà apadrinar una gallina del nostre galliner pel mòdic preu de 8 euros!

No s’haurà de preocupar de donar-li menjar ni netejar el galliner i a més rebrà ous frescos de la seva gallina. Qui vulgui participar del projecte es pot posar en contacte amb la gent del Taller o trucant al 93 764 22 52.

Us hem de dir que de moment té molt d’èxit, molta gent ja té la seva pròpia gallina i qui sap si més endavant haurem d’ampliar el galliner!

Entrades relacionades

Translate »