PRESENTACIÓ OLGA

Benvinguda Olga!!!

El passat 28 de Juny vam tenir la incorporació de l’Olga, una noia de Massanes que pels seus estudis ha decidit fer les pràctiques amb nosaltres al Taller.

Té 34 anys i viu envoltada de natura en una caseta al camp, amb la seva nena de 5 anys que es diu Coral i el seu company Joan Carles, on realitzen diferents tasques tant d’artesania com de camp.
Li agraden molt els animals, però després de tenir molts i molts animalons, ara l’acompanyen només 6 gats i 5 pollets (que no està gens malament), tot i que li agradaria tenir-ne més.

L’experiència fins ara de l’Olga al Taller:

” Des del primer moment que vaig trepitjar aquesta casa em vaig sentir envoltada de l’armonia i la pau que caracteritza a cada noi que en forma part. Una de les coses que em va agradar més va ser la relació que hi havia entre tots, tant dels nois com dels monitors, i amb això em refereixo al respecte, la manera de comunicar-se… és a dir, una FAMÍLIA!!!

I ara estic gaudint del seu dia a dia amb activitats molt variades, divertides i creatives, coneixent poc a poc a cadascú d’ells. TOTS APRENEM DE TOTS.”

OLGA, ESPEREM QUE SIGUIS MOLT FELIÇ ENTRE NOSALTRES!!!

Entrades relacionades

Translate »