PATRICI CROS, EL NOU JARDINER DEL RUSC

Hola, sóc en Patrici estic casat i tinc dos fills, la Isabel i en Ferran. Faig de monitor del Rusc i ara també de jardiner.


En Patrici treballant al Rusc

ENTREVISTA:

– Com has arribat a ser el jardiner del Rusc?
Fa 10 anys vaig estar de monitor de jardineria amb cinc persones al Rusc durant 3 anys. Ara, en Pere em va proposar d’arreglar l’entorn, ja que es feien obres per millorar el Rusc, i era el moment adient per reparar els espais que ja hi havia, i innovar amb els nous espais.

– Si segueixes fent de monitor de la llar del Rusc, com et combines la feina de jardiner?
Puc combinar-m’ho perquè vinc a fer de jardiner al Rusc els dilluns pel matí de 9:00h a 14:00h, horari que no em modifica el de la llar.

– Com et va la feina de jardiner?
Molt bé, perquè em motiva molt veure que hi ha feina a fer i la puc resoldre posant bonic el Rusc.

– Hi ha algú extern que t’ajuda a la jardineria del Rusc? I algú de dintre del Rusc?
Sí, l’Ali m’ajuda perquè les feines de jardineria es fan millor entre dues persones.
No, dintre del Rusc no hi ha ningú que m’ajudi, tot i que hi ha moltes persones que miren i m’aconsellen. En Lluís, per exemple opina i supervisa la feina que faig, que també és una tasca important! I, avui mateix, la Juana m’ha cantat una cançó d’un jardiner tot just ha arribat pel matí, i això m’ajuda a fer la feina d’una manera més alegre.

– Com veus que està canviant el Rusc, i com el veus en el futur?
Veig que està quedant endressat tant per fora com per dins, i crec que en el futur hauria de millorar encara més, i això és el que estem fent amb les noves instal·lacions i les noves zones ajardinades, per tant, a seguir treballant, que hi ha feina a fer!!!


ENDAVANT I ÀNIMS PATRICI!!!

Entrades relacionades

Translate »