Nou equip de voluntariat

Des de principis del mes de setembre a El Rusc comptem amb un nou equip de voluntariat internacional, format per vuit joves provinents d’Alemanya i que faran una estada amb nosaltres d’entre sis mesos i un any aproximadament. Són la Finja, la Samira, l’Eliane, l’Erva i en Joschua.

El voluntariat augmenta la qualitat de vida de les persones acollides, donant cobertura a moltes necessitats i  assumint moltes activitats del dia a dia de les Llars i del Centre Ocupacional.

voluntriat 2020_2021 (2)

La incertesa que ha provocat el COVID-19 a tot el món no ha alterat les ganes d’aquest grup de participar i viure l’experiència del voluntariat. Fins i tot sembla que ha causat l’efecte contrari que es podia esperar, ja que un petit grup de tres persones voluntàries, que ja havien culminat la seva estada, han volgut ampliar-la.

Des d’El Rusc volem donar la benvinguda a les persones qua ara s’incorporen i també donar les gràcies especialment a la Lilly, la Leo i en Max per haver pres aquesta decisió tan valenta i encoratjar-los per seguir visquent l’experiència del voluntariat a El Rusc en aquests temps tan extranys i difícils.

Entrades relacionades

Translate »