L’ALEGRIA DEL COMPROMÍS

El passat dissabte 6 d’octubre es va fer al Rusc una trobada que duia per títol “L’Alegria del compromís”.

El Pou estava ple

Va venir molta gent, molts amics del Rusc, gent de Fe i Llum, dels Avets de Moià, un grup de cooperants que van estar aquest estiu a Saint Paul de Dapaong (Togo) i que al matí van fer una exposició del seu viatge i ens van explicar la seva experiència en un país tan i tan diferent al nostre!

En Juanito donant la benvinguda a tothom.

El matí va començar amb la rebuda i el passe d’un vídeo que van portar el grup del Togo on es podia veure com van passar aquest temps a l’Àfrica.

Mn. Ramón Bosch ens va explicar les seves vivències després de 30 anys al Togo, les seves “Vivències fraternes provocadores”.

Mn. Ramón fent la seva xerrada.

Després vam fer una eucaristia a la capella del Rusc i vam tornar a dinar al Pou.
Aprofitant que el dia 3 va ser l’aniversari de la Noe el vam celebrar a l’hora de dinar. Li vam regalar unes arracades fetes al Taller.

?

La Magda i la Noe acabant de bufar les espelmes.

A la tarda en Ramon Ribas, responsable de la Comunitat Els Avets de Moià va dinamitzar un conte -mirall que van aprendre a la passada trobada de l’Arca a Atlanta. El vam fer amb la participació de tots els assistents.
??

Creant el conte.

Durant tot el dia “l’alegria del compromís” va estar present en totes les activitats.Després va arribar l’hora de posar en comú totes les idees, sensacions i recullir tot alló que havíem experimentat durant la jornada.   

Compartint el que va resultar de la jornada.

 

Acabant el dia.

Juanito: Estoy contento de que viniera toda la gente al Rusc. El Ramon, los de Fe i Llum, los del Togo…Yo era el sol en el cuento.

Julia: Me gustó mucho el teatro que hicimos, el Ramon habló muy bien. Escuchamos lo que nos explicaron de África. Estaba muy feliz de que vinieran todos los compañeros.

Magda: Em va agradar molt el vídeo, ballaven molt diferent que aquí. Vaig estar contenta de compartir l’aniversari de la Noe amb ella.

Javi: me lo pasé muy bien.

Entrades relacionades

Translate »