FESTA FI DE CURS 08/09

El dia 24 de juliol vam fer l’estrena de l’obra de teatre que vam estar preparant durant tot el curs. L’obra es deia “Haz que parezca un accidente…” i era una interpretació lliure del Padrino. La vam estrenar coincidint amb la festa de final de curs de l’Associació que vam fer a l’Auditori del Teatre Clavé.

Va ser un dia molt emocionant, vam passar molts de nervis però al final va sortir tot molt bé i tothom ens va felicitar!

A la tarda vam anar cap al teatre, vam començar a prepara-nos. Vam berenar, ens vam canviar de roba i vam preparar els últims detalls abans de començar.

En Pere va fer una breu explicació del projecte de futur de l’associació. Va parlar dels nous habitatges a Tordera i de l’ampliació del Taller. Menre aixó passava els actors esperàvem impacients darrere l’escenari.

Després es va passar un muntatge amb fotos de tot el que vam anar fent durant l’any.
I per fi va arribar l’hora! va sonar la cançó del Padrino i en Jaume ja estava a punt darrere del teló per començar la funció.

Al final va ser tot un èxit, la sala estava plena a rebentar i al final de l’espectacle va acabar tothom dret aplaudint!

Aprofitem per donar les gràcies a tots els que vareu venir, per donar-nos suport, perquè sense públic no hi ha espectacle!

I després de rifar una panera amb productes del Taller vam fer un petit pica pica.

La festa va acabar al Parc de la Sardana on vam sopar tots junts.
Aquí us deixem un petit muntatge fotogràfic de l’obra de teatre.

Miguel: Me gustó mucho el teatro. Toqué la tropeta en la orquesta y me lo pasé muy bien!
José Mª: A mi me gusta mucho hacer teatro. Tenía una pistola, hacía de gángster y también toqué la guitarra eléctrica. Estuve un poco nervioso al principio.
Enriqueta: Va anar molt bé, em vaig posar una mica nerviosa perquè hi havia molta gent. Vam tenir molt d’éxit. A veure si tornarem a fer teatre un altre cop. M’emociono amb la gent del teatre!
Magda: Estava molt nerviosa. Em va agradar molt perquè va venir molta gent a veure’ns.

Entrades relacionades

Translate »