El Rusc a l’estiu

Acabem de passar, sens dubte, un dels estius més extranys dels últims anys, havent de conviure amb la pandèmia generada pel COVID-19.

Tot i això, la bona actitud de les nostres persones acollides i dels professionals i persones voluntàries que han estat treballant junts, han fet possible un bon estiu.

IMG-20200810-WA0002 (4)
L’Enriqueta, l’Enric i en Jordi gaudint de l’espai d’El Rusc.

Hem hagut d’adoptar noves formes d’organització, seguint el model sectoritzat que ja estàvem duent a terme els últims mesos i que es tradueix en la separació física de les persones i els espais utilitzats per cada una de les Llars Residència d’El Rusc. Hem seguit aplicant tots els protocols d’higiene i salut marcats per la Generalitat i seguint les indicacions del CAP de Tordera.

Tot això ha suposat un sobreesforç per als equips i per a l’organització i la gestió del dia a dia. A més d’un augment significatiu del cost econòmic previst per aquestes dates.

Per aquest motiu volem destacar la tasca de les persones que han estat al peu del canó durant tot aquest temps i agrair-los l’esforç realitzat. Així mateix, donar les gràcies a les persones acollides i les seves famílies per adaptar-se a les noves condicions i encarar aquesta época tant difícil de la millor forma possible.

D’altra banda, durant aquest mes de setembre tenim previst reobrir el Centre Ocupacional amb totes les mesures necessàries per garantir el bon funcionament del servei i la seguretat de totes les persones que en formen part.

Entrades relacionades

Translate »