Fes el teu donatiu

captació de fons (1)El Rusc depèn, en gran part, de la col·laboració de moltes persones per fer front a les despeses i les necessitats del dia a dia.

Però l’aparició de la pandèmia provocada pel COVID-19 està suposant un augment significatiu de la despesa no prevista per aquestes dates havent de destinar més recursos per a garantir la qualitat de vida de les persones a les Llars i al Centre Ocupacional.

Hem hagut d’adoptar noves formes d’organització, seguint el model sectoritzat que ja estàvem duent a terme els últims mesos i que es tradueix en la separació física de les persones i els espais utilitzats per cada una de les Llars Residència d’El Rusc. Seguim aplicant tots els protocols d’higiene i salut marcats per la Generalitat de Catalunya i les indicacions del CAP de Tordera.

En els propers mesos seguirem treballant per adaptar-nos a les necessitats que vagin sorgint i garantint el benestar de les persones d’El Rusc.

 

#JuntsFemUnMónMillor

 

 

 

Pots fer el teu DONATIU mitjançant un ingrés o transferència a la Fundació Dr. Joan Pujol El Rusc, indicant el teu nom i DNI al número de compte ES36 2100 0143 23 0102459542

Des de l’1 de gener de 2020, et pots DESGRAVAR a la declaració de la renda fins el 80% de les teves donacions.

  • 80% fins a 150 euros de donació.
  • 35% a partir de 150 euros de donació.
  • 40% a partir de 150 euros de donació quan en l’exercici i en els dos anteriors s’hagi donat un import igual o superior a la mateixa quantitat.

Més informació a administracio@elrusc.cat o al 937642053

Sobre el Autor