Donacions

fundació dr. joan pujol el rusc (7)El Rusc depèn, en gran part, de la col·laboració de moltes persones per fer front a les despeses i les necessitats del dia a dia.

Però l’aparició de la pandèmia provocada pel COVID-19 està suposant un augment significatiu de la despesa no prevista per aquestes dates havent de destinar més recursos per a garantir la qualitat de vida de les persones a les Llars i al Centre Ocupacional.

Hem hagut d’adoptar noves formes d’organització, seguint el model sectoritzat que ja estàvem duent a terme els últims mesos i que es tradueix en la separació física de les persones i els espais utilitzats per cada una de les Llars Residència d’El Rusc. Seguim aplicant tots els protocols d’higiene i salut marcats per la Generalitat i les indicacions del CAP de Tordera.

En els propers mesos seguirem treballant per adaptar-nos a les necessitats que vagin sorgint i garantint el benestar de les persones a El Rusc.

Pots fer la teva DONACIÓ  mitjançant un ingrés o transferència a la Fundació Dr. Joan Pujol El Rusc, indicant el teu nom i DNI al número de compte ES36 2100 0143 23 0102459542

#JoSócDelRusc

Des de l’1 de gener de 2020, et pots DESGRAVAR a la declaració de la renda fins el 80% de les teves donacions. Et pots desgravar fins el 80% dels primers 150 € de donatiu, i fins el 35% de l’import restant que superi aquests 150 €.

 

Més informació a administracio@elrusc.cat o al 937642053