CASTANYADA 2009

Durant el mes d’octubre hem estat treballant per a la decoració del taller de cares a la tardor i a la festa de la castanyada. Hem pintat castanyes, bolets, fulles de plataner…El grup de les tonyines també han provat de fer amb fulles naturals, pinyes, glans i castanyes un centre per a la taula del seu taller. Hem dissenyat una castanyera gegant la qual hem vestit amb diferents materials.

El dimecres 28 d’Octubre el grup dels Tigres va fer una sortida a Gualba de Dalt per fer fotografies del paisatge, caminar, recollir fulles, buscar castanyes…S’ho van passar d’allò més bé i van dinar a la Masia de Can Pascual i els va acompanyar l’assistent del Petit Príncep, en Michal. No van trobar cap castanya, però van fer unes fotografies molt maques i algunes molt artístiques.


El dia 29 vam fer els panellets per la festa de la castanyada que vam celebrar l’endemà. Ens va ajudar, com sempre, el nostre estimat amic Sebastià, el qual ens va deixar la massa preparada i per grups els vam anar donant forma i color.

L’endemà al matí vam anar acabant d’enllestir la decoració del taller, fornejar els panellets, tallant les castanyes, fent les últimes compres…per la gran festa. Aquesta es va celebrar per la tarda i van venir alguns amics nostres als quals agraïm la seva presència. Vam contar aquest any amb una castanyera, la Júlia, i un castanyer, el Manuel.

Entrades relacionades

Translate »