Canvis a l’equip de Voluntariat

Ser assistent a les Comunitats de l’Arca és un oferiment de voluntariat com a experiència de vida on el voluntari viu en la pròpia llar residència, donant suport i acompanyament a les persones amb discapacitat intel·lectual en les activitats de la vida diària.

Tot i això, aquest any es proposa un treball més transversal, amb la idea que cada voluntària pugui conèixer i donar suport als diferents serveis del Rusc segons les necessitats de cada moment.

Aquest curs l’hem començat amb forces novetats. L’Andrea va donar pas a en Christopher com a responsable i han arribat cinc noves voluntàries de llarga estada, totes elles provinents d’Alemanya i la majoria estaran gairebé un any amb nosaltres.

L'andrea i en Christipher amb l'equip de voluntariat abans de les vacances d'estiu.
L’andrea i en Christipher amb l’equip de voluntariat abans de les vacances d’estiu.

A principis de mes han arribat la Nina i la Sofia, que viuen al Rusc i donen suport al Centre Ocupacional. També van arribar la Kübra i l’Antonia que viuen al Brunzit i al Petit Príncep respectivament.  Aquesta setmana ha arribat la Isabel que donarà suport a les tres llars. I encara comptem amb la Léonah al Lledoner que va arribar el mes de maig.

L'equip de voluntariat començant el curs al Centre Ocupacional.
L’equip de voluntariat començant el curs al Centre Ocupacional.
La Sofia i la Isabel amb un grupet, tot just aterrar al Rusc.
La Sofia i la Isabel amb un grupet, tot just aterrar al Rusc.

Estem segurs que viuran una gran experiència amb nosaltres i que seran una peça important en l’equip del Rusc.

Benvingudes!

Entrades relacionades

Translate »