ANIVERSARIS, VISITES, ETC…

El dijous passat vam tenir una reunió comunitària plena de coses…

A més d’escoltar la xerrada d’en Francesc Pelach de “Mas Casadevall” vam aprofitar per felicitar en Jordi Marquès pels seus 10 anys a la comuntat i li vam regalar un àlbum amb dedicatòries i fotos d’aquests 10 anys.

?

En Jordi i la Magda amb l’àlbum.
  

Vam acomiadar a l’Anca, que va estar dos mesos de voluntària a la Llar del Brunzzit i va haver de tornar a casa abans d’hora. Li vam regalar una foto de tot el grup perquè s’enrecordi de nosaltres!

L’Anca amb la foto.

I el divendres ens va venir a dinar amb nosaltres en Marc, el nostre monitor de piscina des de fa una pila d’anys!

?

En Marc, an Manuel i en Lluís.

 

Julia: Antes iba a la piscina, ahora no gracias por la visita Marc. Un abrazo a la Anca y ven a visitar-nos cuando quieras. Y al Jordi un abrazo de su buena amiga y gracias por enseñarme tantas cosas!

Gual: Per mi en Marc és un bon monitor de piscina, em va agradar que vingués a dinar, a veure quan et talles el cabell que sembles un pirata!. Jo a l’Anca no hi vaig coincidir gaire. A en Jordi donar-li una abraçada molt forta per els 10 anys i que per mi és un molt bon monitor!

José Mª: Para mi el Jordi es muy buen chico, te ha gustado el álbum? hemos hecho muchas cosas juntos! El Marc es buena persona, me ayuda a nadar en la piscina. La Anca ya se ha marchado a su casa, le mando un abrazo!

Miguel: El Marc es mi monitor de piscina y me gustó que viniera. Muchos besos para la Anca con su familia. Y un abrazo muy fuerte al Jordi Marquès!

Entrades relacionades

Translate »