ANIVERSARI RAMON SOLÉ

El dissabte passat vam viure un dia molt especial al Rusc.
Vam celebrar els 80 anys d’en Ramon Solé, el nostre President!

I ho vam fer com ens agrada: amb una barbacoa al Rusc envoltats d’amics, a més va fer molt bon dia així que vam poder menjar a fora.

Des del taller li vam preparar un àlbum amb fotos, dibuixos i dedicatòries de tots, el regal estrella del Rusc!

I en Ramon, encara que no li agrada gaire, va haver de fer un altre discurs! A més li vam demanar si podia escriure alguna cosa i aquí ho teniu:

“Què puc dir d’aquest dia innoblidable i tan entranyable de la meva vida!

No tinc paraules per descriure’l.

El que si puc dir, perquè ho veig i ho crec és que, en motiu del meu 80 aniversari, s’ha demostrat el que és actualment El Rusc.

És el fruit de la feina ben feta per tothom: residents, educadors, junta, voluntaris, simpatitzants, i inclús les respectives parelles que donen al Rusc el sentit profund de l’amistat, fraternitat i familiaritat.

Moltes gràcies a tots!”

Ramon SoléPER MOLTS ANYS RAMON!!!També vam aprofitar per felicitar a dues persones molt importants pel Rusc en aquests moments, en Jorge i la Gemma que ja fa 10 anys que són amb nosaltres. I que també es van emportar un àlbum cadascú.

I a la tarda es va fer una eucaristia, com sempre amb mossén Perich.

Enriqueta: Felicitats Ramon, em va agradar molt la festa. Em sembla que et vas emocionar com jo quan vas fer el discurs. El Rusc és casa teva.

Jaume: M’enrecordo molt d’aquest dia. Ens vas pagar dos xais! i tothom va marxar molt contents i molt feliços. Vaig dibuixar tres ninots a l’àlbum. Gràcies per tot.

Júlia: Em va agradar molt , el xai estava molt bo. Després vam ballar i quan vaig arribar a casa estava molt cansada. Vam fer els regalos per en Jorge i per la Gemma i els hi van agradar moltíssim.

Juana: Felicidades Ramon, que te encuentres bien, que el dia fue muy bonito

Manuel: Felicidades. Que vengas otro dia al Rusc a vernos, gracias por la fiesta.

José Mª: Que te vaya muy bien Ramon, lo pasamos muy bien.

Entrades relacionades

Translate »