40 Aniversari

En aquest espai trobareu informació relacionada amb els actes de celebració del 40 Aniversari del Rusc.

Aquest dissabte 7 d’octubre més de 400 persones vàrem viure un aplec digne de recordar en la història del Rusc, aquí us deixem un resum en imatges de la jornada.

I el vídeo resum de la jornada.

El 16 de setembre vam jugar el Torneig de Bàsquet del 40 Aniversari del Rusc a Tordera.

Imprimir

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG-20170916-WA0003

Foto de família Kedem – Esplai Mediterrània

Un grup del Rusc visita el Santuari de Lourdes per donar gràcies per aquests 40 anys.

19511149_1349457478456611_42695292022662325_n

La LLuïsa, la Pilar, en Jordi, en Jaume i l’Enriqueta davant del Santuari.

Aprofitant la visita d’un grup del Rusc a Trosly, Jean Vanier, fundador de les Comunitats de l’Arca ens felicita pel 40 Aniversari del Rusc.

Recorda el matrimoni Pujol, els moments bons i no tan bons que hem passat al llarg de la nostra història. Destaca la fidalitat de la comunitat i té un record molt especial pel petit fundador, així és com ell anomena a Joan Pujol, de qui ens hem acomiadat fa tot just una setmana.

CONCERT 40 ANIVERSARI

Drop by our flagship store at 123 Anywhere St., Any City, State, Country 12345 or visit www.reallygreatsite.com. (3)

Seguint amb els actes per a celebrar el 40 Aniversari del Rusc, Gospel Viu Choir ens oferirà l’espectacle RELOAD al Teatre Clavé de Tordera.

Considerats referent del Gospel nacional i una de les formacions més notables d’àmbit europeu, els TGV presenten RELOAD, un nou espectacle amb el ritme més trepidant, frenètic i colpidor del millor Gospel urbà del moment.

Serà el proper 16 de juliol a les 19h. i podeu comprar les entrades a www.entrades.teatreclave.cat o bé a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.

Aquí teniu una foto del concert que Gospel Viu Choir ens va oferir al Teatre Clavé de Tordera el passat 16 de juliol.

_MG_1753

PELEGRINATGE A MONTSERRAT

El passat 18 d’abril, el dimarts després de Pasqua, vam anar a Montserrat, acompanyats per la comunitat de Moià i, trobant-nos al santuari, amb la comunitat de La Merci. Aquesta activitat s’enmarca en la celebració dels 40 anys del Rusc.

IMG_8784

Gràcies Moreneta.

Això és el que va fer despertar-nos a tots més aviat, sortir a primera hora del dia per poder celebrar l’Eucaristia a Montserrat. Rebuts per la comunitat de monjos, oferint les nostres ofrenes (que maco quedava el marc de “Somriu amb el Rusc” a l’altar de Montserrat!), el pa i el vi i tota la nostra gratitud al Senyor i a la Mare per vetllar per nosaltres durant aquest 40 anys de vida. La rebuda a la tarda del Pare Abat, Josep Mª Solé, ha demostrat l’estima i la coneixença que té de l’Arca de Jean Vanier i, en concret, del Rusc.

IMG_8777Compartir el dia, l’estada, la natura, el menjar, el magnífic temps…  tot fent comunitat en els distints llocs del santuari, gaudint de la natura, de l’elegància de les seves muntanyes que ens han estat acompanyant durant tot el dia és un motiu per donar-nos gràcies tots plegats per haver fet vida una relació que ja des dels inicis havia establert el Dr. Pujol: Montserrat, la Moreneta, caminaria sempre amb el Rusc.

 

 Somriu amb El Rusc, fem 40 anys!

La Comunitat El Rusc comença a caminar oficialment el 1977 amb la rehabilitació de la Masia de Can Trompa a Tordera. Tot i això, els anys precedents són d’una gran importància per l’inici de la comunitat, que es fa realitat gràcies a l’empenta del Dr. Joan Pujol i la seva esposa Teresa Morell.

 

el rusc (13)Tenim moltes ganes de celebrar aquest aniversari amb els nostres familiars i amics, així que durant aquest any farem alguns actes en aquest sentit. Ja us podem avançar alguns actes que durem a terme aquest any:

PELEGRINATGE A MONTSERRAT

Serà el primer acte, el proper 18 d’abril. Juntament amb la Comunitat Els Avets de Moià i aprofitant la visita de la Comunitat de La Merci (França) passarem una jornada a Montserrat.

CONCERT GOSPEL VIU

El proper 16 de juliol, Gospel Viu! ens oferirà un concert solidari al Teatre Clavé de Tordera.

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA

Toni Pie ens regala una exposició de fotos del Rusc i les seves persones. Serà a la Biblioteca de Tordera.

FESTA D’ANIVERSARI

Coincidint amb la Festa de la Família de l’Arca, el 7 d’octubre, celebrarem els 40 anys del Rusc amb els nostres amics i familiars.

PARTIT DE BÀSQUET

En col·laboració amb l’Associació Kedem de Blanes celebrarem una jornada esportiva amb l’equip de Bàsquet a Tordera.

TROBADA D’ASSISTENTS

Volem celebrar els 40 anys amb les persones que han passat per aquí i han sigut importants en la vida de la comunitat, per això farem una trobada d’antics assistents al Rusc.

A més, aquest aniversari estarà present en totes les activitats que anem realitzant durant l’any a Tordera com la Fira del Ram, la diada de Sant Jordi, el Camp de Treball, la Setmana de la Discapacitat, etc…

Properament us anirem informant de les dates concretes i els espais on es realitzaran les activitats. Aprofitem per agrair a les institucions, entitats i persones que ens ajuden en aquest aniversari.

Recordeu que ens podeu seguir a través del programa de ràdio DIVERSONES, a Ràdio Tordera. I també a les xarxes amb els comptes de Facebook, Twitter i Instagram del Rusc i amb l’etiqueta #elrusc40anys

Per a més informació podeu trucar al 937642053 o escriure al correu direccio@elrusc.cat

Etiquetas: